Padel.dk og landsholdspilleren Mie Skov har indgået samarbejde…

Padel.dk var fornylig vært for landsholdsspilleren Mie Skov, som mange af jer nok bedst kender som professionel bordtennispiller, OL deltager eller Vild med dans og Stjernetræf-vinder og hendes gæster fra Tryg.

Mie har, siden hun stod på en padelbane for første gang i 2019, fået en sult efter at blive bedre og fået en kærlighed for padel. Siden hendes padelrejse begyndte, er det blevet til en fast plads på landsholdet, en VM deltagelse i Qatar og dansk mesterskab to år i træk.

Sammen med Mie tog vi imod 12 forventningsfulde medarbejdere fra Tryg, der i en landsdækkende, intern turnering havde kvalificeret sig til en padel-dag med hende. Efter morgenkaffen fik de spændte padel-entusiasterne 2 timers effektiv træning med høj puls, slagteknik og gode padel-tips.

Efter en dejlig frokost brugte de eftermiddagen på at øve de nye teknikker i en 2 timers Americano turnering, hvor alle kæmpede helt vildt for at blive den, der ud over vindertitlen, kunne drage afsted med det flotte ”Tryg trofæ”.

Mie udtaler

”Padel-sporten er den hurtigst voksende sportsgren på verdensplan, og i Danmark følger vi godt med. Der er et stykke vej for alle de nyere padelspillere, som mangler hjælp til HVORDAN man rent faktisk spiller Padel, og hvordan man udvikler sit spil”

”Det er lige dér mit koncept ‘Raise your Padel’ kommer ind i billedet, og jeg kan give den undervisning, råd og tips til at flytte dig og dine kollegaer til næste niveau.” 🚀✨

”Mit mål og en mission er at gøre jer til bedre padelspillere – så spørgsmålet er kun, om I er klar til at blive det ?” 🎾🌪

Mie, som kendte Padel.dk`s faciliteter fra et tidligere besøg, kontaktede os, da hun ønskede at servicere hendes erhvervskunde Tryg på bedste niveau.

På samme måde kan I i jeres firma, lave lignende arrangement med Padel.dk og Mie Skov, som vi har lavet en aftale med, efter det vellykkede event med Tryg.

Padel.dk takker Mie Skov og de padel-elskende medarbejdere hos Tryg for en skøn dag i padel.dk.

Vi glæder os til at Mie igen lægger vejen forbi med flere erhvervskunder

Kunne du/I forestille jer lignende event i din/jeres virksomhed, så kontakt 🎾