Handelsbetingelser

FORSENDELSE I DANMARK
Vi sender fragtfrif ved køb over Dkr. 499,- til den valgte GLS Pakkeshop eller Erhvervsadresse.
Ved køb under Dkr. 499,- opkræves et fragt- og ekspeditionsgebyr på Dkr. 39,-

LEVERINGSTID I DANMARK
Leveringstid er normalt 1-2 hverdage.

Bestillinger modtaget hverdage inden kl. 14:00 pakkes og sendes samme dag.
Bestillinger modtaget lørdage, søndage og helligdage ekspederes den førstkommende hverdag.

RETURNERING OG FORTRYDELSESRET
Padel.dk yder 60 dages retur- og fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer, forudsat at varen returneres i samme stand og mængde, som den er modtaget.

I din pakke er vedlagt en returlabel, som kan anvendes til returnering via en GLS pakkeshop. Ved brug af returlabel fratrækkes Dkr. 59,- kr i beløbet som refunderes.

Ved manglende afhentning og efterfølgende returnering af pakken, fratrækker vi et beløb svarende til forsendelses- og returneringsomkostningen i beløbet som refunderes.

Såfremt standen af varen er forringet, har Padel.dk ret til at vurdere varens værditab og kreditere den værdi varen nu besidder.

Vi tilstræber os altid, at du får pengene krediteret 2 hverdage efter returmodtagelsen med forbehold for ekstraordinær travlhed. Ønsker du en anden størrelse eller vare, og ønsker du en hurtig ekspedition, anbefaler vi, at du straks køber en ny vare via webshoppen.

Returvarer afleveres eller sendes til:

Padel.dk A/S
Wichmandsgade 15
DK-5000 Odense C
Mail: salg@padel.dk
Tlf: +45 7190 8424

REKLAMATION
Hvis du opdager fejl eller mangler på varen du har modtaget, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Padel.dk, enten på mail eller telefon.

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene retur eller få et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og produktet. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis reklamationen er berettiget.

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Reklamationsvarer sendes til:
Padel.dk A/S
Wichmandsgade 15
DK-5000 Odense C

BETALING
På www.padel.dk kan du betale dine varer med diverse betalingskort eller Mobilepay.
Alle priser på padel.dk er i Dkr. inkl. moms.

SIKKERHED VED ONLINE-BETALING
Betaling til Padel.dk sker i samarbejde med QuickPay. Betalingskortnummer og udløbsdato sendes til QuickPay i krypteret form. Uvedkommende kan ikke opsnappe informationer om dit betalingskort. Oplysningerne gemmes ikke af Padel.dk.