Padelcenter Odense C - padel.dk

Åbningstider
Mandag til fredag kl. 05 – kl. 23
Lørdag og søndag kl. 05 – kl. 22

Wichmandsgade 15 - parkering lige ved døren.

Hos Padel.dk brænder vi for at udbrede padel sporten

I Padel.dk brænder vi for at udbrede padel sporten og gøre den
tilgængelige for alle. I den sammenhæng er vores vision at blive Danmarks Epicenteret for unge padeltalenter.

Padel.dk er et certificeret Adidas padel center med baner af højeste kvalitet. Centeret er beliggende centralt i Odense med nem adgang på cykel fra byens centrum over Byens Bro eller omkringliggende stisystemer. Kommer du i bil, er der selvfølgelig gratis parkering, som du skal huske at registrere ved indgangen til oungeområdet. 

Når du ankommer til padel.dk, vil du blive mødt af vores imødekommende personale, der altid vil være klar til at hjælpe med batleje, køb af udstyr, regler og andre praktiske forhold.

Alle vores baner er Adidas certificerede, og af den højeste kvalitet.
Vi har 5 doublebaner og 3 singlebaner, med Mondo græs som er designet til World Padel Tour. Hallen er både velventileret og opvarmet, og yderst behagelig at spille i på de kolde vinterdage.

I vores lounge- og cafeområde hvor der er plads til at mødes både før og efter kampen, kan du købe kolde drikkevarer og fadøl fra Royal Unibrew og den bedste kaffe fra Lavazza. De lækre faciliteter med både café, loungeområde og butik, er med til at give dig en oplevelse både
før, under og efter kampen eller træningen.

I butikken finder du et bredt udvalg fra brands fra Head, Adidas, Babolat, Volt, Enebe, Mizuno, Vibor-A og Varlion. Du kan handle alt dit padel udstyr her til priser, du ikke finder bedre.

Omklædningsfaciliteterne, som også er i top, sætter det sidste punktum for en dejlig padel-oplevelse.

Vi glæder os til at se jer i padel.dk