Faciliteter hos padel.dk

Centeret er bemandet de fleste timer

Lounge, café, shop og lækre baderum. Hyggelig terrasse, hvor vi jævnligt griller i sommermånederne. Hold øje på Playtomic App'en og med vores Facebookside, for at se arrangementer.

Padelcenter midt i Odense

Vi har 8 baner - 5 double- og 3 singlebaner – som alle er Adidas Certificerede, og en garanti for teknologien og kvaliteten er helt i top.

Belysningen, som er et must for at kunne læse spillet korrekt, er ligeledes fra Adidas. Banernes underlag er MONDO kunstgræs, som er den officielle leverandør til World Padel Tour, verdens største padelturnering.

Bat & bolde
For at give dig den bedste oplevelse, og hvis du endnu ikke har et bat, kan du vælge mellem tre forskellige slags lejebat; Power, Allround eller Control- bat for kun kr. 30,- pr. stk. Derved får du det bat som passer bedst til dig og din spillestil, og et rør med tre kvalitetsbolde kan købes for kun 60,- kr.

Du har også mulighed for at prøve det store udvalg af bats vi har i shoppen. Det koster kr. 100,- som du får trukket fra i handlen, hvis du køber et bat.

Padel shop

I vores shop finder du et udpluk af det brede udvalg, du finder i vores online shop padel.dk. Der kommer ofte nyheder, så hold øje med i shoppen!

I padel.dk fører vi følgende brands: Adidas, Head, Barbolat, Tretorn, Vibor-A, Enebe Outwet m.fl.

Lækker cafe & lounge

Bliv serviceret i Caféen med drikkelse og snacks

Både før og efter kamp kan du nyde en kold fadøl, sodavand eller LAVAZZA kaffe i vores dejlige cafe eller i loungeområdet. Her er masser af plads til arrangementer af forskellige slags – julefrokost, firma-event, familiefest, børnefødselsdag og polterabend.

Hos Padel.dk hjælper vi med det hele, og så at få præcis den dag du drømmer om.  Kontakt os og hør hvad der kan lade sig gøre.

Badefaciliteter i særklasse

Hos Padel.dk fuldender vi din padeloplevelse

Vi har fokus på, at badefaciliteterne og omklædning fremstår rene og indbydende.

Her er store, luksuøse brusekabiner, bænke og borde med store spejle. Alt er lyst og lækkert – og der er masser af plads.

Skal du videre på arbejde eller i byen efter træning, er der selvfølgelig stik til din hårtørrer.