Persondatapolitik

Persondatapolitik for Padel.dk

 1. GENERELT

  1. Denne persondatepolitik om behandling af personoplysninger beskriver, hvorledes Padel.dk indsamler og behandler oplysninger om dig. 

  2. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Padel.dk`s hjemmeside, www.padel.dk

  3. Padel.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Har du spørgsmål eller andre henvendelser angående vores persondatapolitik, bedes du venligst kontakte os via vores kontaktoplysningerne anført under pkt. 8.

    
 2. PADEL.DK´S INDSAMLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER 

  1. Når du besøger vores hjemmeside Padel.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dig – det kan fx være hvilken browser du benytter, din IP-adresse, dine søgetermer på hjemmesiden samt informationer om din computer med henblik på at forbedre hele oplevelsen for dig på vores side.

  2. Når du køber et produkt hos os, indsamler vi oplysninger om dig. Det gælder fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. Derudover gemmer vi også oplysninger om, hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.

  3. Når du opretter en profil eller foretager et køb, har du mulighed for at krydse af, om hvorvidt du ønsker at modtage vores nyhedsmail eller ej. Du kan når som helst afmelde dette – enten via hjemmesiden eller i bunden af den markedsføring du modtager.

  4. Indsamlingen af oplysninger er nødvendig, for at vi kan varetage vores interesser og forbedre hele kundeoplevelsen på Padel.dk, samt tilbyde dig relevante tilbud.

  5. Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
   – Gennemførelse af ordre i vores webshop www.padel.dk
   – Tilmelding til nyhedsmails
   – Administration af brugerkonto/profil
   – Deltagelse i konkurrencer eller andre events
   – Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder (fx via nyhedsmail eller via Facebook)
   – Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
   – Oversigt over købshistorik
   – Statistik
   – Øvrige markedsføringstiltag

  6. Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

  7. Vi fører statistik over vores brugeres adfærd på hjemmesiden og over hvilke produkter, som er forbrugerens foretrukne. Data herfra indeholder IKKE personoplysninger. Ved at analysere disse data opnås et kendskab til anvendelse af websitet fra brugeren. Informationen bruges til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Data benyttes i Padel.dk til at forstå, hvordan en samlet gruppe anvender og navigerer på websitet og derfra at kunne gøre websitet bedre og mere brugervenligt i fremtiden. Det er vigtigt at understrege, at vi ikke kan se, hvor du kommer fra eller surfer videre hen, når du forlader vores website. Udover dette, så indsamler vi også information om hvilke produkter vores forbrugere, som en hel samlet gruppe, foretrækker. Dette er med til at forbedre sitet og brugeroplevelsen. Disse oplysninger videregives eller sælges IKKE til tredjepart og ingen af dine købsinformationer gives vide.

 1. BRUG AF DATABEHANDLERE

  1. Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Padelshoppen fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af vores hjemmeside samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

  2. Databehandleren Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA, og de fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
    
 2. DINE RETTIGHEDER

   1. Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

   2. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du kan kontakte os på info@padel.dk

   3. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

   4. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

   5. Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret og vi har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger – fx i forbindelse med, at du køber et produkt af os. 

   6. Du har til enhver tid ret til af særlige grunde til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Padel.dk

   7. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.

   8. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.
     
   9. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
 3. SLETNING AF PERSONDATA

  1. Såfremt du ikke gør brug af vores webshop i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2-årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.

  2. Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen.
    
 4. SIKKERHED

  1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

  2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
    
 5. KONTAKTOPLYSNINGER

  1. Padel.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via vores hjemmeside.

  2. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte: 

   Padel.dk
   Wichmandsgade 15
   5000 Odene C

   Tlf. nr.: +45 71908424
   E-mail: info@padel.dk
    
 6. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

  1. Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på vores hjemmeside. 

  2. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Padel.dk, og dine personoplysninger kan blive slettet.

Her finder du os

Padel.dk
Wichmandsgade 15
5000 Odense C
Danmark
CVR: 29789355